Znak InstitutaInstitut za poljoprivredu i turizam obavještava sve zainteresirane dobavljače da je započeo s provedbom postupaka jednostavne nabave putem natječaja Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju u Programu ruralnog razvoja za provedbu PODMJERE 10.2. » Potpora za očuvanje, održivo korištenje i razvoj genetskih izvora u poljoprivredi, broj poziva « - PRR-10.02.01.00.0-04. U nastavku možete pogledati otvorene natječaje i preuzeti dokumentaciju za nadmetanje.

Znak InstitutaInstitut za poljoprivredu i turizam obavještava sve zainteresirane dobavljače da je započeo s provedbom postupaka jednostavne nabave putem natječaja Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju u Programu ruralnog razvoja za provedbu PODMJERE 10.2. » Potpora za očuvanje, održivo korištenje i razvoj genetskih izvora u poljoprivredi, broj poziva « - PRR-10.02.01.00.0-04. U nastavku možete pogledati otvorene natječaje i preuzeti dokumentaciju za nadmetanje.

oleum logo proziran

U ime Koordinatora i partnera projekta EU H2020 OLEUM - Advanced solutions for assuring the overall authenticity and quality of olive oil veliko nam je zadovoljstvo pozvati vas na videokonferenciju prezentacije rezultata OLEUM projekta koja će se održati online 13. listopada 2021. (09:30-16:00 h) uz potporu Međunarodnog vijeća za maslinu (International Olive Council)

 

 

wintermed logoInstitut za poljoprivredu i turizam u suradnji s partnerima projekta Interreg MED WINTER MED ANCI Toscana (Association of Tuscan Municiplalities) i CPMR (Conference of Peripheral Maritime Regions) organizirali su treću transnacionalnu radionicu razmjene politika pod nazivom „Mediteranski otoci prema provedbi transnacionalnog održivog cjelogodišnjeg turizma“. Radionica je organizirana u hibridnom obliku (online i onsite) u hotelu Valamar Diamant u Poreču, dana 6. listopada 2021. od 9:00 do 16:30 sati.

wintermed logoInstitut za poljoprivredu i turizam u suradnji s partnerima projekta Interreg MED WINTER MED poziva Vas na sudjelovanje na trećoj transnacionalnoj radionici razmjene politika „Mediteranski otoci prema provedbi transnacionalnog održivog cjelogodišnjeg turizma“.

Radionica će se održati u hibridnom obliku u Poreču i online putem Zoom aplikacije 6. listopada 2021., od 09:00 do 16:30 sati. Onsite mjesta su popunjena, pa Vas pozivamo da konferenciju pratite putem Zoom aplikacije.

Europski strukturni i investicijski fondovi 2 1024x454Novi projekt Instituta za poljoprivredu i turizam „Znanstvena platforma za istraživanje i razvoj inovacija u održivoj poljoprivredi – dogradnja i opremanje Instituta za poljoprivredu i turizam“ (KK.01.1.1.09.0030) službeno je započeo s aktivnostima 17. lipnja 2021. godine.

Consumeless Plus logoDana 16. i 20. rujna 2021. održani su online sastanci partnera na projektu ConsumeLess Plus u organizaciji partnera -  Energy and Water Agency – EWA (Malta) i Ambiente Italia Srl - AI (Italija). Na sastancima su prisustvovali i ostali projektni partneri: Larnaca-Famagusta District Development Agency – ANETEL (Cipar), Institut za poljoprivredu i turizam - IPTPO (Hrvatska), Grad Kotor (Crna Gora) te Chamber of Commerce and Industry Nice Côte d’Azu – CCI Nice (Francuska). Sastanci su održani s ciljem predstavljanja provedenih aktivnosti partnera u okviru projekta, te o postavljenim rokovima za izradu akcijskog plana, komunikacijskih materijala, društvenih mreža i o drugim obavezama projektnih partnera.

Consumeless Plus logoDana 14. rujna 2021. održan je prvi lokalni webinar ConsumeLess Plus projekta u okviru programa Interreg MED. Cilj webinara bio je predstaviti ConsumeLessMed oznaku potencijalnim članovim lokalnog odbora projekta ConsumeLess Plus. Naime, projektom ConsumeLess Plus želi se implementirati ConsumeLessMed oznaku na području Istarske županije i šire, a čija svrha je povećati atraktivnost i konkurentnost odredišta poticanjem očuvanja prirodnih resursa.

Znak InstitutaU nastavku procitajte Poziv na dostavu ponuda za postupak nabave sufinanciran je iz Europskog kohezijskog i strukturnog fonda temeljem potreba istraživanja na projektu Znanstvenog centra izvrsnosti za bioraznolikost i molekularno oplemenjivanje bilja, u okviru projekta „Bioraznolikost i molekularno oplemenjivanje bilja“ KK.01.1.1.01.0005.

CPV predmeta nabave: 71620000-0 Usluge analize

Za naslovljeni predmet nabave natječajnu dokumentaciju i sve dodatne informacije vezane uz navedenu jednostavnu nabavu, možete zatražiti putem elektronicke pošte: ninoslav@iptpo.hr

Rok za dostavu ponuda za oba Poziva je 17.09.2021 u 15,00 sati.

Znak InstitutaPo javnom natječaju, koji je objavljen 11. kolovoza 2021. godine u Narodnim novinama 89/21, na službenoj internetskoj stranici Instituta (www.iptpo.hr), na oglasnoj ploči Instituta i putem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, na radno mjesto:
1. stručni suradnik na projektu Centra za invanzivne vrste (CIV) primljena je Danijela Damijanić, mag. oecol.
2. stručni suradnik na projektu za rad na projektu „ConsumeLess Plus A model 4 resilient destinations toward tourism recovery: Less is more“ primljena je Rosela Kružić, mag. turism. cult.

Potkategorije