Consumeless Plus logoDana 14. rujna 2021. održan je prvi lokalni webinar ConsumeLess Plus projekta u okviru programa Interreg MED. Cilj webinara bio je predstaviti ConsumeLessMed oznaku potencijalnim članovim lokalnog odbora projekta ConsumeLess Plus. Naime, projektom ConsumeLess Plus želi se implementirati ConsumeLessMed oznaku na području Istarske županije i šire, a čija svrha je povećati atraktivnost i konkurentnost odredišta poticanjem očuvanja prirodnih resursa.

Znak InstitutaU nastavku procitajte Poziv na dostavu ponuda za postupak nabave sufinanciran je iz Europskog kohezijskog i strukturnog fonda temeljem potreba istraživanja na projektu Znanstvenog centra izvrsnosti za bioraznolikost i molekularno oplemenjivanje bilja, u okviru projekta „Bioraznolikost i molekularno oplemenjivanje bilja“ KK.01.1.1.01.0005.

CPV predmeta nabave: 71620000-0 Usluge analize

Za naslovljeni predmet nabave natječajnu dokumentaciju i sve dodatne informacije vezane uz navedenu jednostavnu nabavu, možete zatražiti putem elektronicke pošte: ninoslav@iptpo.hr

Rok za dostavu ponuda za oba Poziva je 17.09.2021 u 15,00 sati.

Znak InstitutaPo javnom natječaju, koji je objavljen 11. kolovoza 2021. godine u Narodnim novinama 89/21, na službenoj internetskoj stranici Instituta (www.iptpo.hr), na oglasnoj ploči Instituta i putem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, na radno mjesto:
1. stručni suradnik na projektu Centra za invanzivne vrste (CIV) primljena je Danijela Damijanić, mag. oecol.
2. stručni suradnik na projektu za rad na projektu „ConsumeLess Plus A model 4 resilient destinations toward tourism recovery: Less is more“ primljena je Rosela Kružić, mag. turism. cult.

DSC00107Pozivaju se maslinari da se uključe u projekt Hrvatske zaklade za znanost UIP-2020-02-5090 "Prirodni bioaktivni spojevi kao izvor potencijalnih antimikrobnih tvari u suzbijanju bakterijskih i drugih gljivičnih patogena masline". Ukoliko ste u masliniku primijetili simptome djelomičnog ili potpunog sušenja stabala masline (nekrotične lezije i rak-rane, različito obojenje kore drva i dr.), molili bi vas da pustite vaš kontakt – ime i prezime, broj telefona i mobitela te adresu na e-mail sara@iptpo.hr, kako bi vas mogli kontaktirati.

Zahvaljujemo se na suradnji!

Znak InstitutaDana 9. lipnja 2021. godine objavljen je natječaj u Narodnim novinama 64/2021, na službenoj internetskoj stranici Instituta (www.iptpo.hr), na oglasnoj ploči Instituta, putem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i Euraxess Jobs Portal Team, za zapošljavanje 6 doktoranda u suradničko zvanje i na radno mjesto asistent, na projekte Hrvatske zaklade za znanost. Na radna mjesta primljeni su:

Znak InstitutaPo javnom natječaju, koji je objavljen 30. srpnja 2021. godine u Narodnim novinama 86/21, na službenoj internetskoj stranici Instituta (www.iptpo.hr), na oglasnoj ploči Instituta i putem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, na radno mjesto voditelj/ica odjela općih, pravnih i kadrovskih poslova - položaj I. vrste primljena je Eva Mlinar, mag. iur.

Znak Instituta

Na temelju odluke natječajnog povjerenstva pozivaju se kandidati koji su poslali zamolbu za radno mjesto Voditelj odjela općih, pravnih i kadrovskih poslova - položaj I. vrste da prisutpe usmenom dijelu testiranja i razgovoru za posao 16.08.2021. u vremenu od 09,30 - 11,30 sati. O osobnom terminu i materijalima za testiranje svaki kandidat biti će obajvešten putem e-mail-a kojeg je naveo u prijavi na natječaj. Gradivo za provedbu usmenog djela testiranja

wintermed logoZadovoljstvo nam je pozvati Vas na treću radionicu Transnational Policy Exchange Workshop pod nazivom "Mediterranean Islands towards the implementation of a transnational sustainable year-round tourism" u organizaciji projekta Interreg Med „Winter Islands Network for all year round Tourism ExpeRience in the MEDiterranean - WINTER MED“ koja će se održati u hibridnom obliku, u Poreču i online putem Zoom aplikacije 6. listopada 2021., od 09:00 do 16:30 sati.

Sudjelovanje na radionici je besplatno te će biti osiguran prijevod na hrvatski jezik.

Znak InstitutaPo javnom natječaju, koji je objavljen 14.7.2021. godine u Narodnim Novinama (NN 80/2021), putem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, na oglasnoj ploči Instituta i na web stranici Instituta, na radno mjesto viši stručni savjetnik za poslovne odnose, za rad na realizaciji projekta „Znanstvena platforma za istraživanje i razvoj inovacija u održivoj poljoprivredi - dogradnja i opremanje Instituta za poljoprivredu i turizam“ (KK.01.1.1.09.0030) financiranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj, OP konkurentnost i kohezija, na određeno vrijeme primljena je Martina Begić, mag. oec.

Znak InstitutaPo javnom natječaju, koji je objavljen 09. srpnja 2021. godine u Narodnim novinama 78/2021, u dnevnoj tiskovini "Glas Istre", na službenoj internetskoj stranici Instituta, na oglasnoj ploči Instituta i putem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, na radno mjesto ravnatelj Instituta za poljoprivredu i turizam na novi četverogodišnji mandat odlukom Upravnog vijeća izabran je dr.sc. Dean Ban - znanstveni savjetnik. 

Znak InstitutaU nastavku procitajte Poziv na dostavu ponuda po projektu naziva: "Znanstvena platforma za istraživanje i razvoj inovacija u održivoj poljoprivredi - dogradnja i opremanje Instituta za poljoprivredu i turizam", KK.01.1.1.09.0030, u sklopu poziva „Priprema IRI infrastrukturnih projekta", referentne oznake: KK.01.1.1.09

CPV predmeta nabave: 71530000-2 Usluge građevinskog savjetovanja

Za naslovljeni predmet nabave natječajnu dokumentaciju i sve dodatne informacije vezane uz navedenu jednostavnu nabavu, možete zatražiti putem elektronicke pošte: ninoslav@iptpo.hr

Rok za dostavu ponuda za oba Poziva je 09.08.2021 u 13,00 sati.

Consumeless Plus logoDana 28. srpnja 2021. održan je webinar u sklopu projekta ConsumeLess Plus u organizaciji partnera Ambiente Italia AI (Italija) i Energy Water Agency EWA (Malta). Predstavnice projekta Marina Trentin i Barbara Sarnari, dionicima su prezentirale projekt te najvažnije dokumente: ConsumeLess Model, ConsumeLess Med smjernice i ConsumeLess akcijski plan.

Potkategorije